Chevrolet sarbatoreste cea de-a 60-a aniversare a legendarului autovehicul sport Corvette, ajuns in prezent la cea de-a sasea generatie.
Primul model Corvette a iesit pe poarta fabricii Chevrolet in vara anului 1952. In acelasi timp a fost infiintat si programul radio „rock and roll”, care difuza melodii cu referiri la autovehicule Chevrolet.

„Chevrolet a vandut peste 200 de milioane de autovehicule si camioane la nivel mondial pe parcursul istoriei sale de 101 ani”, a declarat Beate Stumpe, director de marca si marketing la Chevrolet Europe.

Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari.

Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011.

Foto: Cea de-a treia generatie Chevrolet Corvette (1968–1982)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri