Piata auto europeana nu va reveni la nivelul de dinainte de criza pana la sfarsitul deceniului, potrivit unui studiu al companiei AlixPartners, scrie Automotive News.
Criza euro si rata ridicata a somajului va continua sa afecteze increderea consumatorilor in anii care vor veni, au declarat consultantii AlixPartners.

Cererea pentru autoturismele noi si vehiculele utilitare usoare in Europa de Vest va scadea anul viitor cu un milion de masini la 13,5 milioane unitati, cu 3,3 milioane de unitati sub nivelul vanzarilor de dinainte de criza financiara din 2007.

AlixPartners se alatura unui numar tot mai mare de analisti si directori din industrie care spun ca Europa nu va vedea o redresare pe termen mediu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri