Opel are peste 25.000 de comenzi pentru SUV-ul Mokka, inainte ca primele masini sa ajunga in showroom-uri, cererea puternica fiind din Germania, Marea Britanie si Italia.
Mokka a devenit disponibil pentru comanda in vestul Europei din luna iunie, urmand ca preturile valabile in Romania sa fie anuntate in cursul lunii septembrie.

Motorizarile noului SUV sunt 1,6 litri ecoFLEX 115 cp, 1,4 l turbo 140 cp si 1.7 CDTI 130 cp.

In standard modelul dispune de Controlul Electronic al Stabilitatii (ESC), Controlul Tractiunii (TC), precum si sistemele Hill Start Assist (HSA) si Hill Descent Control (HDC).

In afara de tractiunea fata (FWD), Mokka poate fi echipat cu tractiune integrala (AWD). Tehnologia optionala AWD recunoaste in mod automat momentul cand este nevoie de tractiune pe toate cele patru roti si se asigura ca acesta este prevazut la un nivel maxim atunci cand este necesar.

In prima jumatate a anului 2013 isi vor face intrarea pe piata modelul urban Adam si un nou model decapotabil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri