Goodyear Dunlop Tires Romania, subsidiara locala a producatorului de anvelope cu acelasi nume, a lansat impreuna cu partenerul sau francizat Total Service 2001 din Focsani, un nou centru Premio in lantul de franciza din Romania.
Compania anunta ca intentioneaza sa accelereze ritmul extinderii francizei Premio in Romania, lansand pana in a doua jumatate a lunii octombrie alte doua magazine-service in Alba Iulia si Alexandria.

Odata cu lansarea Premio Total Service 2001, valoarea cumulata a investitiei initiale realizata pentru deschiderea a peste 26 de centre Premio pe teritoriul Romaniei este de peste 10 milioane de euro.

Accelerarea procesului de extindere a francizei Premio are ca obiectiv final atingerea unui numar de 35 de magazine-service pana la sfarsitul anului.
In Bulgaria, franciza Premio numara cinci magazine-service ce deservesc zonele Ruse, Varna, Stara Zagora, Plovdiv si Veliko Tirnovo.

In viitorul apropiat, planurile de extindere ale Goodyear Dunlop Tires Romania vizeaza si piata din Republica Moldova, subsidiara locala a Goodyear redevenind astfel un nod pentru trei tari din regiune.

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 72.000 de angajati si isi fabrica produsele in 55 de unitati de productie din 22 de tari peste tot in lume.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri