Consultantii au intervievat peste 1.000 de persoane pentru 54 de posturi de manageri la zece companii din subordinea Ministerului Transporturilor, iar din lista scurta de 319 candidati, furnizata institutiei, majoritatea sunt cetateni romani, din sectorul privat.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a mandatat, la finalul lunii iulie, asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea institutiei cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro., scrie Mediafax.

Recrutarea managementului superior vizeaza companiile CFR SA (CFR Infrastructura), CFR Calatori, Tarom, CNADNR, Metrorex, Aeroporturi Bucuresti, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Administratia Canalelor Navigabile, Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia" si Telecomunicatii CFR.

"Ca raspuns la anunturile de recrutare s-au primit peste 8.000 de candidaturi. Consultantii au selectat un numar de peste 1.000 de candidati si au organizat interviuri cu acestia. Lista scurta prezentata Ministerului Transporturilor si Infrastructurii cuprinde un numar de 319 candidati, dintre care 69% sunt romani si 31% cetateni straini. Dintre candidatii inclusi in lista scurta, 91% provin din sectorul privat, in timp ce 9% provin fie din societati cu capital majoritar de stat, fie din administratia publica", se arata intr-un comunicat al MTI.

MTI organizeaza in prezent interviurile finale cu acei candidati inclusi in lista scurta, iar prima companie care va anunta noii manageri este Tarom.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri