Noul Cayenne Turbo S, cu un motor de 550 Cai Putere, poate fi comandat in Romania la un pret de pornire de 166.000 euro cu TVA.
Noul model Turbo S are 50 CP in plus fata de Cayenne Turbo, precum si un cuplu sporit de la 700 Nm la 750 Nm. Puterea superioara se traduce printr-o acceleratie mai rapida si o viteza maxima mai mare. Sprintul de la zero la 100 km/h dureaza doar 4,5 secunde (cu 0,2 mai putin), SUV-ul atingand o viteza maxima de 283 km/h (+ 5 km/h).

De la Cayenne Turbo preia combinatia de suspensie pneumatica si controlul activ al amortizoarelor PASM. De asemenea, dispune de sistemul de Control Dinamic al Sasiului Porsche (Porsche Dynamic Chassis Control - PDCC), care creste stabilitatea in curbe, imbunatatind atat agilitatea masinii, cat si confortul pasagerilor.

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), care se regaseste de asemenea in dotarile standard, imbunatateste tractiunea si ofera mai multa agilitate in orice situatie de condus. Noul Cayenne Turbo S este, de asemenea, echipat standard cu pachetul Sport Chrono.

Numeroase elemente exterioare, precum gurile de admisie a aerului, carcasele farurilor si oglinzilor sunt vopsite in negru lucios. Jantele standard de tip 21-inch 911 Turbo II cu sigla Porsche colorata au fost create exclusiv pentru Cayenne Turbo S, suprafata interioara fiind vopsita in negru lucios.

Pentru interior, designerii de la Porsche au creat pachetele de piele bi-colore in nuante noi, special pentru noul Cayenne Turbo S. Elementele de interior sunt disponibile in combinatiile negru/rosu Carrera sau negru/bej Luxor. Pachetele de piele bi-colora rezervate pentru noul model de top au fost extinse, adaugand cusaturi decorative in culorile contrastante Carrera rosu si bej Luxor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri