Salonul Auto Bucuresti si Accesorii (SAB&A) a demarat, pana pe 28 octombrie la Romaero Baneasa sunt expuse 100 de modele de masini, dintre care 19 sunt premiere nationale.
Salonul national se desfasoara pe o suprafata de 15.000 metri patrati, dintre care sala auto 7.000 metri patrati, iar piesele si accesoriile circa 5.000 de metri patrati.

Noutatile sunt Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes A Klasse, Mitsubishi Outlander, Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, Volvo V40, Citreen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1 l si 1.2 l, Seat Ibiza, Skoda City Go, Kia Mohave.

Marcile auto prezente la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citreen, Honda, Skoda, Seat, Peugeot, Mazda, Suzuki, Kia & Hyundai hibride, Opel si Chevrolet prin Di-Bas Auto.

La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto. Programul de vizitare este intre orele 10.00 – 20.00. Pretul biletului este 15 lei, iar cel pentru parcare 10 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri