Citroen prezinta in premiera nationala la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii sedanul Citroen C-Elysee, disponibil la un pret de 10.900 euro cu TVA pentru versiunea Attraction 1,2i 72 CP.
Modelul dispune de doua motorizari pe benzina (1,2i 72 CP, 1,6i 115 CP) si una diesel (1,6 HDI 92 CP). Citroen C-Elysée vine cu trei niveluri de echipare, Attraction, Seduction si Exclusive.

In echiparea standard, Attraction, modelul vine cu computer de bord, geamuri electrice fata, scaun sofer reglabil pe inaltime, volan reglabil pe inaltime, ABS cu REF si AFU, ESP, airbag fata sofer si pasager, laterale, inchidere centralizata cu telecomanda, servodirectie asistata electric. Aerul conditionat este disponibil la variantele urmatoare de echipare.

La Salonul Auto mai sunt expuse si modelele Citroen C1 Facelift, Citroen C3 cu parbrizul Zenith, C4 sau C5 Tourer facelift, DS3, DS4, DS 5.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii (SAB&A) poate fi vizitat pana pe 28 octombrie la Romaero Baneasa. Sunt expuse 100 de modele de masini, dintre care 19 sunt premiere nationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri