Guvernul a aprobat prin Hotarare indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”.
Centura ocolitoare a municipiului Satu Mare va avea o lungime totala de 13,5 km, 2 noduri rutiere si 5 poduri si pasaje.

Durata de executie a obiectivului de investitie este de 12 luni si are o valoarea totala de 3,8 milioane lei.

Finantarea obiectivului de investitii se realizeaza de la Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie.

Municipiul Satu Mare se afla situat la intersectia a numeroase cai de comunicatie rutiere si feroviare: DN 19A, DN 19, DJ 103A, DJ 194 si magistrala de cale ferata 402 (Oradea-Halmeu), iar dezvoltarea industriala si economica a orasului a atras in aceasta zona un important trafic de vehicule astfel incat necesitatea construirii unei centuri ocolitoare a devenit vitala pentru descongestionarea traficului local.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri