Dab Auto Serv, dealer Hyundai, a oferit Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov un autoturism Hyundai Elantra de 132 Cai Putere, care va patrula pe DN1, in raza Snagov.
Modelul Elantra are un motor aspirat de 1,6 litri benzina 132 CP, nivelul de echipare Highway si costa 18.000 euro cu TVA. Masina va fi folosita de Politie timp de 6 luni, parcurgand in jur de 50.000 de km.

Autovehiculul atinge 200 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 10,7 secunde. Autonomia masinii cu un singur plin este de circa 700 km.

Masina a primit in dotare o rampa luminoasa, statii de emisie-receptie TETRA, aparat etilotest, sirena si camera video.

Potrivit oficialilor Dab Auto, valoarea autoturismului dupa 6 luni si 70.000 km va scadea cu 35%, la circa 11.700 euro.

“Dupa 6 luni speram sa continuam proiectul cu alta masina. Este o forma de promovare, este un autoturism care se pliaza societatii in care traim”, au spus reprezentantii Dab Auto.

Anul acesta, vanzarile Dab Auto au crescut datorita Programului Rabla, care a sustinut livrarile cu aproximativ 35%. Dealerul a comercializat pana in prezent 300 de autovehicule Hyundai.

Politia mai are in dotare masini din parteneriate precum Opel Insignia, Toyota Avensis, Jaguar, Lotus, Ford.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri