Piata mondiala a autoturismelor noi va depasi 100 de milioane de unitati pana in 2020, in pofida situatiei dificile a vanzarilor din Europa, a declarat, marti, directorul operational al grupului Renault, Carlos Tavares, citat de Le Figaro.
"In 2011, piata mondiala s-a situat la 78 de milioane de unitati. Pentru 2020 ne asteptam la peste 100 de milioane de unitati", a declarat Tavares (foto), prezent la o conferinta a industriei auto, citat de Mediafax.

Producatorii auto trebuie sa se adapteze cererii, care va fi mai ridicata in unele regiuni, a spus el.

"Nu exista niciun motiv de disperare in privinta pietei auto. Exista un potential urias de crestere, dar trebuie sa fim capabili sa urmam schimbarile, mai ales geografic", a adaugat directorul operational al Renault.

Grupul francez va inregistra in acest an jumatate din vanzari in afara Europei, obiectiv care conform planului stratgic al Renault trebuia atins pana in 2016.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri