Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru, noteaza A1.ro.
Astfel, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si in conditii de siguranta, avand in vedere efectuarea antrenamentului general de luni, 26 noiembrie si de miercuri, 28 noiembrie precum si a paradei militare de sambata, 1 Decembrie¸ se vor impune restrictii de trafic dupa cum urmeaza: intre orele 05:00 – 14:00, pe axul central al sos. P. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf; intre orele 09:00 – 14:00, va fi inchisa total circulatia pe sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti, pe bd. Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti si pe bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Citeste articolul complet pe A1.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri