Noua Mazda6, cel mai nou model al constructorului japonez care integreaza linia de design Kodo si gama de tehnologii Skyactiv, va fi disponibila in Romania incepand cu luna ianuarie 2013, la un pret de pornire de 21.690 euro cu TVA pentru motorizarea Skyactiv-G pe benzina de 2.0l si 145 CP.
Preturile pentru modelele Sedan si Combi sunt identice. Noua Mazda6 va putea fi comandata cu motoarele Skyactiv-G pe benzina de 2l si 2,5l in variantele cu 145 CP, 165 CP si 192 CP, respectiv motorizarile Skyactiv-D diesel bi-turbo de 2,2l si 150 CP sau 175 CP euro 6, precum si transmisiile Skyactiv manuala sau automata cu sase rapoarte.

Similar SUV-ului CX-5 noua Mazda6 va fi disponibila in 4 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution.

In versiunea de baza, Emotion, noua Mazda6 ofera un pachet consistent de dotari, fiind echipata cu jante de aliaj de 17’’, sistem de evacuare dublu, aer conditionat, geamuri si oglinzi actionate electric, sistemul i-STOP, sistemul de franare regenerativa i-ELOOP (standard pe motorizarile diesel), sistem audio compatibil MP3, USB, AUX cu comenzi la nivelul volanului, stopuri cu illuminare LED, buton de pornire motor, senzori de monitorizare a presiunii din pneuri, airbaguri frontale, laterale, cortina fata-spate si sistemele de control al tractiunii, de stabilitate dinamica si de asistenta la plecarea din rampa.

Pentru un nivel de echipare superior avem jante de aliaj de 19’’, padele pe volan pentru schimbarea vitezelor (disponibile pe nivelul Revolution cu transmisie automata), display color tactil de 5,8’’ cu unitate HMI pe consola centrala, senzori de lumina si ploaie, faruri Bi-Xenon adaptive, lumini diurne cu LED-uri, camera pentru marsarier, tapiterie din piele neagra sau alba, sistem audio Bose cu 11 difuzoare, scaune fata incalzite si gama de tehnologii i-activesense.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri