Porsche Romania, importatorul Skoda pe plan local, a lansat luna aceasta modelul Rapid care va reprezenta un procent important din vanzarile marcii, estimate la 7.000 de unitati anul viitor.
„Ne propunem sa crestem in cota de piata la 10% anul viitor. Avem un obiectiv de 7.000 de masini. Anul acesta, vom incheia cu 6.400-6.500 de masini”, a declarat pentru wall-street.ro Vlad Rusu, brand manager Skoda.

In noiembrie, Skoda a adus pe plan local noul model Rapid, la un pret de 12.000 euro cu TVA, pentru motorul de 1,2 litri benzina 75 CP.

“Am dat drumul la vanzarile modelului Rapid in urma cu doua saptamani si avem 70 de comenzi. Anul viitor, ne asteptam la vanzari de 2.000 – 2.500 de unitati pentru Rapid. Modelul Rapid se pozitioneaza intre Fabia si Octavia”, a mai spus Rusu.

Skoda va lansa anul viitor in Romania a treia generatie Octavia (A7) in luna martie, modelul Superb facelift in mai, Rapid Spaceback la jumatatea anului si la final de an Yeti facelift.

Marca Skoda are in prezent in Romania 34 de puncte de vanzari.

Incepand de anul acesta, Skoda Octavia Tour nu se mai fabrica insa mai exista masini pe stoc. Modelul a fost comercializat in Romania timp de 12 ani, fiind lansat in urma cu 14 ani.

In Romania, au fost vandute peste 40.000 unitati Skoda Octavia Tour de la lansarea sa pe piata, fiind unul dintre cele mai bine primite modele din istoria brandului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri