BMW Concept Seria 4 Coupe, a patra generatie a modelului coupe sport de clasa medie, ne dezvaluie cum va arata anul viitor modelul BMW Seria 3 Coupe.
Ampatamentul (2.810 mm) este mai lung cu 50 mm decat cel al actualului Seria 3 Coupe, in timp ce ecartamentul fata a fost extins cu 45 mm (1.545 mm), iar cel spate cu 80 mm (1.593 mm).

Cu o latime de 1.826 mm, BMW Concept Seria 4 Coupe este mai lat cu 44 mm decat predecesorul sau, linia acoperisului este coborata cu 16 mm (1.362 mm) si este si mai lunga (4.641 mm).

Dezvoltate de BMW Individual, culorile si designul materialelor de la BMW Concept Seria 4 Coupe sunt adaptate dupa geometria interiorului. Modelul are la interior doua nuante, Black si Schiaparelli Brown.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri