In perioada 10-14 mai se desfasoara in Bucuresti Romanian Boat Show, primul targ din Romania unde se prezinta ambarcatiuni de talie mica si mijlocie, generic denumite yachturi.
Targul isi doreste sa prezinte publicului roman tendintele in acest domeniu si sa deschida apetitul pentru aventura. Media Set, organizatorul evenimentului, si-a propus sa inlature prejudecata conform careia acest domeniu se adreseaza doar celor bogati.

Noi vedem yachtingul ca pe o pasiune, un hobby, care ii antreneaza pe oamenii aventurieri si ambitiosi. De aceea am hotarat sa ne alaturam evenimentului - pentru ca reprezentam o marca pasionala si sportiva prin definitie!, declara Bogdan Militaru, directorul marcii SEAT in Romania.

La prima vedere, participarea unei marci de automobile la Romanian Boat Show (RBS) poate parea surpinzatoare, insa marca iberica are deja traditie in asocierea cu evenimente care incurajeaza creativitatea, sportivitatea si spiritul liber. Campionatul National de Raliuri, Dunlop Drivers Cup competitia auto pentru amatorii de motorsport, festivalurile de publicitate AdOr si Effie care premiaza creativitatea si eficienta in publicitate, sunt doar cateva exemple.

Vizitatorii RBS pot admira in centrul Capitalei, chiar in fata Ateneului Roman, cele mai moderne ambarcatiuni si accesorii, pot gasi modalitati de finantare dar pot de asemenea descoperi si testa masina care se potriveste acestui stil de viata: SEAT design si sange latin - tehnologie germana de ultima ora.

Modelele expuse Noul Ibiza, Noul Cordoba, Altea, Toledo si Leon - sunt prezentate de dealerii bucuresteni ai marcii: Alto Syncro Grup, Metrotehnica International si Porsche Bucuresti Aviatiei. Ei expun spre testare sapte modele, acoperind fiecare posibila dorinta a vizitatorilor.

Pe langa ofertele deja existente pentru Ibiza si Cordoba, importatorul Porsche Romania anunta cu aceasta ocazie doua noi oferte: pana la 1.850 reducere (toate taxele incluse) pentru modelul SEAT Altea (7,7% din pretul CIP) si pana la 1.700 reducere (toate taxele incluse) pentru SEAT Toledo (7.06% din pretul CIP), masina sportiva pentru familia dinamica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri