Honda va prezenta la Geneva doua concepte, Civic wagon si NSX, alaturi de modelul CR-V echipat cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC.
Conceptul Civic wagon prezinta directia designului exterior pentru modelul de serie, ce are rolul de a intari si mai mult gama Civic.

Noul concept Honda NSX, prezentat in premiera in Europa, sugereaza o potentiala directie pentru designul interior al viitoarei generatii NSX.

Designul exterior ramane fidel stilului sugerat prin primul concept, caracterizat printr-o inaltime totala redusa ce scoate in evidenta latimea masinii. Proportiile ce exprima calitatile dinamice sunt evidentiate de suprafete simple, curate si moderne, dar si de detalii agresive, ce comunica atitudinea de supercar si sentimentul de produs high-tech.

CR-V, alaturi de Civic, va fi disponibil cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC – primul produs al noii tehnologii Earth Dreams. Modelul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil cu tractiune fata si transmisie manuala.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil incepand cu toamna 2013.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri