Continental a dezvoltat anvelopa Conti.eContact, cu o rezistenta ultra scazuta la rulare, avand dimensiunea de 20 de toli, unica pana acum.
O varianta a acestui nou tip de anvelopa se produce si la fabrica Grupului din Timisoara, insa cu dimenisunea de 13 toli.

Continental va primi un premiu in februarie, la München, pentru noua anvelopa. Anvelopa va fi expusa in martie la CeBit, Hanovra.

„Anvelopa poate avea o contributie importanta la mobilitatea ecologica si la siguranta in timpului condusului. Marginile anvelopei se remarca prin optimizarea rezistentei la aer”, a declarat Peter Bogenschütz, seful departamentului de Design al anvelopelor din Hanovra.

Gama de anvelope fabricate la Timisoara variaza intre 13’’, 14’’, 15’’, 16’’, 17 si 18’’ (toli), avand simboluri de viteza pana la rata Y – 300 km/h. De asemenea, compania produce si anvelope UHP (Ultra High Performance) si pentru vehicule comerciale usoare (VAN).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri