BMW va prezenta la Geneva o gama de modele noi de serie si va atrage atentia si prin cateva concepte compacte, Seria 3 Gran Turismo, M6 Gran Coupé, Z4, BMW Concept Active Tourer, BMW i3.
BMW Seria 3 Gran Turismo va avea premiera mondiala la Geneva si va extinde segmentul premium al clasei medii. In cadrul actualei generatii a modelului, aceasta a treia versiune de caroserie combina sportivitatea modelului Sedan cu caracterul practic si versatilitatea de la Touring.

Proportiile specifice BMW, cele patru usi cu geamuri fara rama, linia acoperisului tipica pentru coupé, in usoara coborare, si hayonul mare, cu deschidere si inchidere automata, definesc caracterul exterior distinctiv al BMW Seria 3 Gran Turismo.

Noul model va putea fi comandat la dealerii din Romania din luna iunie la un pret de 30550 euro fara TVA pentru versiunea 320i si 32550 euro fara TVA pentru 320d.

In premiera la Salonul Auto de la Geneva 2013, BMW M dezvaluie publicului european cea de-a treia varianta de caroseriei a modelului BMW M6. Sub capota se regaseste motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo, care dezvolta 412 kW/560 CP si un maxim al cuplului de 680 Nm. Puterea motorului este transferata catre puntea spate prin intermediul unei transmisii M cu dublu ambreiaj, cu Drivelogic, cu sapte trepte. Pretul va fi de 114.400 euro fara TVA, debutul pe piata din Romania fiind programat pentru vara acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri