Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat pe 11 februarie un numar de 525 de solicitari de taxi la comanda, efectuate de pasagerii sositi pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, prin intermediul help-deskurilor amplasate in Terminalul Sosiri.
De la intrarea in functiune a noului sistem de taximetrie, numarul solicitarilor de taxi la comanda a crescut in mod constant, in primele 12 zile inregistrandu-se peste 4.200 de comenzi.

Reorganizarea activitatii de taximetrie la AIHCB a fost realizata in data de 1 februarie 2013, avand in vedere extinderea gamei de servicii oferite pasagerilor aeroportului, care astfel pot utiliza serviciile de taxi la comanda, la orice companie de taximetrie.

Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) a implementat un nou sistem de organizare a taxiurilor din fata terminalului de sosiri, oferind acces pe estacada si masinilor chemate la comanda, cu tarif de 1,39 lei/km. Pana acum pasagerii puteau gasi in fata aeroportului doar taxiuri cu tarif de 3,5 lei/km.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri