Producatorul auto Porsche va angaja in urmatorii cinci ani 3.000 de persoane, in conformitate cu cresterea vanzarilor, a declarat directorul general al constructorului german de automobile de lux, Matthias Muller, transmite AFP.
Potrivit revistei Westfalen-Blatt, numarul angajatilor Porsche ar urma sa creasca in urmatorii opt ani cu 8.000 de persoane.

In ultimii trei ani, forta de munca de la Porsche s-a marit de la 12.000 la 17.000 de angajati, a spus Westfalen-Blatt, conform Mediafax.

Cresterea numarului de salariati va permite Porsche sa isi atinga obiectivul unor vanzari de 200.000 de vehicule, in 2018, fata de peste 140.000 de unitati anul trecut.

Constructorul auto german, care fabrica masini numai in Germania, va renova si va extinde mai multe uzine si va investi peste 1 miliard de euro in reteaua de distributie, a aratat seful Porsche.

In pofida declinului pietei auto europene, Porsche, complet integrata din luna august in grupul Volkswagen, a vandut anul trecut 141.075 de masini, cu 18,7% mai multe decat in 2011.

Cresterea a fost sustinuta in mare parte de principalele doua piete ale Porsche, Statele Unite si China, precum si de cererea mare pentru modelul Cayenne.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri