Salonul auto Car+Sound Sinsheim are loc in fiecare an la inceputul lunii aprilie. Salonul are o importanta crestere anuala a numarului de expozanti si de vizitatori. Anul acesta au participat peste 200 de companii.

Salonul auto Car+Sound Sinsheim are loc in fiecare an la inceputul lunii aprilie. Salonul are o importanta crestere anuala a numarului de expozanti si de vizitatori. Anul acesta au participat peste 200 de companii. Cine nu este prezent ca expozant in cadrul Salonului nu exista pentru domeniu. In cadrul Salonului se intalnesc cei mai mari producatori din toate ramurile mobile electronics (audio, video, navigatie, accesorii etc.) pentru a expune ultimele noutati in domeniu si foarte multe masini demo.

Masinile demo sunt, de fapt, un show pe patru roti, adevarata atractie a acestui salon. Intregul salon este un un spectacol de sunet si imagine care este imbunatatita, la randul ei, de prezenta a zeci de fete frumoase. In paralel cu salonul se desfasoara si concursuri de SQL si SPL. Adica putere si fidelitate a sunetului.

Totul in jur demonstreaza ca sunt oameni pentru care masina este totul. Companii care au investit zeci de mii de euro intr-o masina demo si oameni care au muncit luni de zile la aceeasi masina pentru acest eveniment.

Salonul de anul acesta a adus o absenta notabila, Sony, dar in acelasi timp o crestere semnificativa a numarului de producatori din Taiwan si China.

Ca noutati, in cadrul Salonului, MTX si-a lansat noua serie de produse, fiind expus si impresionantul subwoofer MTX Jack Hammer, cel mai mare si mai puternic subwoofer fabricat vreodata. O alta noutate sunt si monitoarele folosite in locul ceasurilor de bord clasice, generand o imagine virtuala a indicatoarelor extrem de spectaculoasa.

In mod cert exista o noua tendinta in domeniu privind integrarea accesoriilor audio-video after market cu sistemul de calcul original al masinii. De exemplu, producatorul german Dietz ofera o interfata care permite integrarea unui iPod in sistemul audio si in calculatorul de bord al masinii.

Salonul de anul viitor isi asteapta vizitatorii tot in luna aprilie si pentru ultima data in locatia de la Sinsheim, din 2008 urmand sa se mute la Stturgart.

Articol realizat de Liviu Godinac, Tornado Trade.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri