Vor reusi viitoarele modele pe care casa din Ingolstadt le va scoate pe piata sa atinga targetul Audi pana in 2015? Presedintele Winterkorn este optimist.
Dupa cateva saptamani in care media auto a speculat la maximum, Audi a cofirmat oficial, prin vocea lui Martin Winterkorn, presedintele companiei germane, lansarile a trei modele in viitorul apropiat.

Q5, un SUV de marime medie, va intra in productie la Ingolstadt, in 2008. Q5 reprezinta un SUV sport foarte important care se va alatura gamei Audi.

Acest model ne va ajuta sa facem un pas major spre targetul de 1.4 milioane de masini vandute pe an pe care l-am prevazut pentru 2015, a afirmat Martin Winterkorn. Audi va investi aproape 300 de milioane de euro la Ingolstadt si va angaja 1700 de oameni care se vor ocupa exclusiv de Q5.

Viitorul A5 Coupe va fi construit tot la Ingolstadt. Acesta va intra in prodcutia de serie mai repede, in prima jumatate a anului viitor.

In acest timp, S3, un hatchback cu trei usi, va intra pe piata la sfarsitul anului in curs. Acesta va avea acelasi motor turbo 2.0 TFSI pe care il gasim sub capota lui Golf GTI, insa acesta va primi mai multi cai putere, suma acestora ajungand la 272 CP.

Similitudinile cu Golf nu se opresc aici, noul S3 dispunand de acelasi sistem de tractiune integrala intalnit la celebrul model al germanilor de la Volkswagen.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri