Firma Autocurat Flote Auto lanseaza din aprilie serviciile de "car valeting", prin care, in timp ce posesorii sau utilizatorii masinilor sunt la serviciu, vehiculele lor sunt preluate pentru a fi spalate, alimentate cu combustibil si a li se face o verificare tehnica de rutina, fiind readuse ulterior in parcarea din care au fost luate.
AutoCurat.ro este o retea de spalatorii auto in intreaga tara, care furnizeaza servicii pe baza de abonament, numai companiilor, la preturi de la 17 euro/luna/autoturism si 20 euro/luna/SUV pana la 50 euro/luna/autoturism si 62 euro/luna/SUV, fara TVA.

Firma a fost lansata in anul 2011, ca o extindere a serviciilor oferite companiilor de catre S.A.S Grup, furnizorul de solutii de monitorizare a flotelor auto prin GPS.

"Angajatii AutoCurat.ro care presteaza aceste servicii de valeting au cunostinte mecanice si pot efectua o verificare tehnica primara a vehiculelor", a spus Adrian Dinu, director general S.A.S Grup.

AutoCurat.ro presteaza deja si servicii de detailing, avand statii mobile care se pot deplasa la sediile companiilor. Detailingul se realizeaza cu aparate de curatare cu aburi.

AutoCurat.ro are o retea de peste 200 de spalatorii cu care colaboreaza: acestea isi pastreaza autonomia si, in plus, furnizeaza servicii pentru flotele auto.

"Initial aveam de gand sa extindem reteaua la peste 500 de spalatorii, dar practica a dovedit ca nu a fost nevoie: majoritatea companiilor carora ne adresam, care au flote cu un numar semnificativ de masini, se afla in orasele mari din tara, asa incat ne-am concentrat asupra marilor orase si imprejurimilor acestora in care sunt locate flotele clientilor nostri. Pe viitor vom dezvolta reteaua acolo unde clientii nostri o vor cere", a precizat Adrian Dinu.

In reteaua Autocurat.ro sunt 24 spalatorii in Bucuresti, 11 in judetul Prahova, 7 in Arges, 8 in Valcea, 6 in Brasov, iar in marile orase se regasesc in medie 3-4 spalatorii afiliate.

Companiile care sunt clienti ai Autocurat.ro platesc o singura factura ce acopera toate spalarile vehiculelor din flota, in toata tara, pe o anumita perioada de timp, de obicei lunar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri