Maserati a publicat primelele imagini oficiale cu viitorul sau sedan sport cu 4 locuri, inainte ca acesta sa-si faca debutul in cadrul Salonului Auto de la Shanghai din luna aceasta.
Ghibli va avea un design mult mai sportiv comparativ cu noul Quattroporte, lansat la inceputul acestui an. Ghibli va fi disponibil cu doua motoare turbo V6 de 3.0 litri, cu o transmisie automata in opt trepte, atat cu tractiune spate, cat si cu noul sistem de tractiune integrala Q4.

Totodata, Ghibli va fi primul model marca Maserati ce urmeaza sa fie propulsat de un motor turbo-diesel V6 de 3.0 litri.

Acesta este primul sedan marca Maserati din acest segment, reflectand convingerea companiei cum ca un numar tot mai mare de cumparatori premium de automobile isi doresc sa se faca remarcati printr-o masina distinctiva, eleganta si luxoasa.

Ghibli va juca un rol semnificativ in planul de crestere Maserati, plan conform caruia Maserati doreste sa atinga 50.000 de unitati vandute anual.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri