Traficul rutier pe podul Giurgiu - Ruse a fost redeschis marti, la ora 20.00, pentru toate categoriile de vehicule, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), informeaza Mediafax.
Circulatia pe pod a fost restrictionata, duminica seara, pentru masinile de peste 7,5 tone, din cauza afectarii structurii de rezistenta, ca urmare a cresterii debitului Dunarii.

Politia Rutiera a redirectionat traficul greu de pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, recomandand folosirea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche (judetul Constanta).

O gaura impresionanta a fost semnalata duminica pe carosabil, in sectiunea bulgara a podului rutier peste Dunare ce asigura o legatura intre Romania si Bulgaria la nivelul localitatilor Ruse si Giurgiu, relateaza site-ul Novinite.com.

Presa bulgara scrie ca gaura are un diametru de aproximativ un metru si o adancime de aproximativ 80 de centimetri.

Trei vehicule ar fi suferit avarii usoare, iar traficul rutier a fost restrictionat temporar pe o banda, potrivit Novinite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri