Producatorul britanic de automobile lux Bentley a inregistrat o crestere de 25% a vanzarilor in primul trimestru, a declarat presedintele si COO al companiei, Christophe Georges, care pune rezultatele bune pe seama investitiilor efectuate in perioada crizei.
In timpul crizei, care aproape ca a scos de pe piata ccei mai mari producatori americani de automobile, compania Bentley a ales sa mentina investitiile in masini noi, precum si in alte segmente, scrie Business Insider.

“Criza creeaza o multime de oportunitati de fiecare data”, a spus Georges, care a adaugat ca in perioadele economice dificile nu trebuie redusa calitatea produselor, cel putin nu cand vine vorba de piata de lux.

“Indiferent de dificultatile pe care le intampini pe piata, niciodata nu trebuie sa iti compromiti brandul. Nici noi nu am facut asta, iar satisfactia clientilor a ramas neschimbata. Ne-am mentinut reteaua de distribuitori si am investit in produse noi”, a adaugat presedintele companiei Bentley.

In perioada crizei compania a lansat cea de-a doua generatie de Continental GT si noul Bentley Mulsanne, in valoare de 350.000 de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri