Grupul german Daimler ar putea deschide, la Arad, o fabrica de componente pentru motoare, a anuntat Manfred Engelmann, presedintele asociatiei economice germano-romane, potrivit newsar.ro, care citeaza Radio Romania Actualitati.
Fabrica de la Arad ar fi cea de a doua investitie a nemtilor de la Daimler in Romania. In prezent, grupul detine o fabrica la Cugir, care produce cutii de viteza.

„Au fost aici (n.r. – la Arad) au facut un audit, s-au orientat si au plecat mai departe la Cugir, unde deja fac cutii de viteza pentru A-Klasse“, a declarat Manfred Engelmann. El sustinea recent ca informatiile conform carora un important producator din industria auto germana ar intentiona sa investeasca in Romania "nu sunt simple speculatii", existand interes pentru vestul tarii, cum ar fi Arad.

Una dintre marile companii germane din industria auto va deschide o fabrica in Romania, board-ul companiei urmand sa adopte o decizie finala in acest sens, potrivit premierului Victor Ponta. El a mai spus ca posibila investitie este una de la zero, respectiv greenfield, aratand ca de aceasta investitie se ocupa ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova.

Va mai amintiti? Daimler a preferat Ungaria ca destinatie pentru o noua fabrica, unde construieste noile generatii Mercedes-Benz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri