Unul dintre cele mai importante modele ale britanicilor de la Land Rover primeste un motor care inglobeaza ultimele tehnologii in domeniu. Imbunatatirile estetice vin pe al doilea plan
Ultima stire din seria modelelor faceliftate este noul Range Rover 2007, ale carui fotografii au fost facute publice astazi si care va intra pe pietele europene la sfarsitul anului.

Noutatile principale se refera la motorizari. Astfel, noul Range renunta la diesel-ul V6 de 3.0 litri (208 CP) in favoarea unui nou turbodiesel V8 de 3.6 litri, care duce modelul la 272 de cai si 640 Nm si care este capabil sa opereze perfect in conditii off-road extreme. Sunt notabile prestatiile dinamice: pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, gigantul are nevoie de doar 8.5 secunde, iar viteza maxima urca la 200 km/h (fiind limitata electronic). Suprinzator, Land Rover sustine ca valorile consumului raman neschimbate. Transmisia dispune de o cutie automata cu sase rapoarte iar franele Brembo Oversize vor ajuta in teren accidentat.

Alte noutati pentru versiunile Range: Terrain Response, un sistem de gestiune a suspensiei si a vitezei la coborare, cu cinci setari pentru rularea pe sosea sau pe teren accidentat. La interior va fi imbunatatita plansa de bord, va fi schimbat levierul franei de mana.

Mai multe informatii despre pretul viitorul model vor veni in scurt timp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri