Grupul GEFCO, cu activitati in logistica auto si in domeniul logisticii pentru sectorul industrial, a raportat o cifra de afaceri de 3,6 miliarde de euro in 2012.
Veniturile operationale au fost de 109 milioane de euro, respectiv 3,0% din cifra de afaceri. Compania a incheiat anul pe profit.

Grupul a continuat sa se extinda la nivel global pe pietele vizate si intentioneaza sa accentueze aceasta directie de dezvoltare in 2013.

In urmatorii cinci ani, GEFCO intentioneaza sa devina lider in logistica industriala pe pietele cu crestere rapida din intreaga lume, iar in 2013 vrea sa devina lider in transportul de marfuri.

Prezent in Asia Centrala, Europa Centrala si de Est si Orientul Mijlociu, Grupul GEFCO a profitat de dinamismul acestor regiuni reusind o crestere globala de 17% in 2012. Compania opereaza prin intermediul a doua companii: EMMA (Eurasia MultiModal Alliance, cu sediul la Riga), care se ocupa de fluxul de distributie intre Europa si Asia; si Algai, companie specializata in logistica auto, cu sediul in Moscova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri