Grupul german BMW recheama in service la nivel global circa 220.000 de masini produse in 2002 si 2003, parte a unei campanii de verificare la nivelul industriei auto care vizeaza airbagurile furnizate de compania nipona Takata.
Automobilele sunt din Seria 3, produse in intervalul decembrie 2001 - martie 2003. BMW estimeaza ca aproximativ 180.000 de astfel de autoturisme sunt inca in circulatie, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax.

Peste 42.000 de masini BMW vor fi rechemate in SUA, au anuntat autoritatile americane.

BMW a aratat ca nu are cunostinta despre accidente legate de aceasta problema si nici despre functioarea necorespunzatoare a airbagurilor la autovehiculele produse de companie.

In luna aprilie a fost anuntata rechemarea la nivel global a 3,4 milioane de masini produse de Toyota, Nissan, Honda si Mazda, din cauza airbagurilor Takata. Compania nipona este al doilea mare producator de airbaguri si centuri de siguranta la nivel global.

In toate aceste cazuri, exista posibilitatea ca airbagul pasagerului de pe scaunul din fata sa nu se umfle corect, din cauza unui defect de fabricatie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri