Compania germane Elektrobit (EB), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software integrate pentru industria de automobile, intra pe piata din Romania si isi deschide un sediu la Brasov.
Potrivit Elektrobit Automotive Romania, “producatorii internationali de masini sunt prezenti in regiune, iar fabricile din Polonia, Ungaria, Romania si Slovenia sunt jucatori foarte importanti. Industria auto priveste Romania ca pe o zona valoroasa pentru servicii in inginerie”.

Prin deschiderea sediului din Brasov, Elektrobit isi extinde afacerea in Europa de Est, creand peste 100 de locuri de munca, pentru inginerii din regiune, in domeniul dezvoltarii de software.

Noul sediu va permite companiei Elektrobit sa-si intareasca relatiile cu partenerii si sa raspunda la cererile actuale din industria globala (din Europa de Est si din intreaga lume) cu ajutorul resurselor umane din zona.

Elektrobit ofera servicii si consultanta pentru industria de automobile, furnizand solutii software, sisteme de navigatie, sisteme de asistenta sofer.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri