Cea de-a doua generatie a modelului Mazda3 a primit o editie speciala, disponibila si in Romania de la 14.990 euro cu TVA.
Mazda3 Takumi II are la baza nivelul de echipare TE caruia i se adauga un pachet consistent de dotari, jante aliaj de 17 inci, proiectoare de ceata, pachet sport ce include grila fata sport, geamuri fumurii spate si oglinzi vopsite in negru, la exterior, iar la interior cu scaune fata sport incalzite, pilot automat, aer conditionat automat reglabil pe doua zone, parbriz incalzit, conectivitate Bluetooth, sistem audio compatibil MP3 cu comenzi audio pe volan, oglinda retrovizoare electrocroma, volan si manete schimbator de viteze si de frana imbracate in piele, senzori de ploaie si de lumina si optional sistemul de navigatie TomTom.

Pachetul de siguranta activa include sistemele ABS, EBD, DSC (controlul stabilitatii) si TCS (controlul tractiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort, iar la capitolul siguranta pasiva sunt prezente 6 airbag-uri (frontale, laterale si cortina). Editia speciala Mazda3 are sub capota motorul de 1,6l benzina conectat la o cutie manuala cu 5 rapoarte.

Persoanele care doresc sa beneficieze de finantare pentru acest model au la dispozitie conditiile speciale Mazda Finance care includ dobanda 4,9%, avans minim 25% si DAE 8% pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri