Mercedes-Benz se pregateste sa aduca in Romania in a doua jumatate a anului noua generatie a autovehiculului comercial Sprinter, iar pentru gama actuala lanseaza un nou pachet financiar.
Noul Sprinter va avea aceeasi gama de propulsoare ca si generatia actuala, unitati diesel cu 4 si 6 cilindri care livreaza intre 95 si 190 de cai putere, insa diferenta o vor face noile tehnologii prin care motoarele diesel vor deveni Euro VI.

Mercedes-Benz Financial Services a pregatit un nou pachet financiar pentru actualul Sprinter furgon 313, 31.600 euro cu TVA, cu 5% avans si 3,95% dobanda pentru un an sau 6,95% dobanda pentru doi - cinci ani.

Sprinter sasiu 313 CDI poate fi achizitionat la 27.280 euro cu TVA. Ambele modele beneficiaza de garantia ExtendPlus, trei ani fara limita de kilometri.

Modelele Sprinter pot fi sasiu si furgon. Versiunea sasiu are cadru normal sau coborat, cabina simpla sau dubla, masa maxima admisa de la 3,0 pana la 5,0 t si sarcina utila de pana la 2750 kg.

Sprinter furgon are 4 lungimi pentru caroserie si plafonul suprainaltat. Volumul de incarcare este de pana la 17 mc, iar sarcina maxima de 2710 kg.

Prima generatie Mercedes-Benz Sprinter a fost lansata pe piata in anul 1995, iar cea de-a doua generatie in 2006. Sistemul ESP a fost disponibil in standard din 2002.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri