BMW Seria 6 M Sport este disponibil din iunie in Romania, in versiunile 640d xDrive, 640i xDrive si 650i xDrive, la un pret de 92.000 euro cu TVA pentru versiunea Coupe 640i xDrive.

Seria 6 M Sport poate fi comandat si in versiunile Cabriolet (640i xDrive – 100.000 euro cu TVA) si Gran Coupe (640i xDrive – 94.000 euro cu TVA).

Modelele editiei BMW Seria 6 M Sport dispun de pachetul M Sport, care cuprinde pachetul aerodinamic M, jante M de 19 toli (din aliaj usor) cu design double-spoke, proiectoare LED de ceata, BMW Individual High-gloss Shadow Line, etriere de frana vopsite in negru si tevi de esapament cromate in nuanta inchisa. Specificatiile de exterior sunt completate de farurile LED adaptive.

La interior editia M Sport dispune de volan M imbracat in piele, decoratiuni M pentru pragurile usilor si scaune sport tapitate cu Alcantara/piele Nappa, Head-Up Display, afisaj multifunctional al panoului de instrumente, panoul de bord acoperit in piele Nappa si sistemul hi-fi Professional cu 12 difuzoare pentru BMW Seria 6 Cabriolet, respectiv 16 difuzoare pentru BMW Seria 6 Coupé si BMW Seria 6 Gran Coupé.

In gama de dotari sunt incluse si pachetul ConnectedDrive Navigation care cuprinde monitor de control de 10,2 toli, comenzi vocale, sistem extins hands-free pentru de telefon si BMW ConnectedDrive Services pentru utilizarea BMW Apps si BMW Online.

Pe langa acestea, modelele editiei BMW Seria 6 M Sport dispun de Park Distance Control si camera pentru vedere in spate, precum si un sac de schi pentru transport cargo in portbagaj si in partea din spate a habitaclului.

Toate modelele editiei BMW Seria 6 M Sport dispun optional si de nuanta Sakhir Orange metalizat pentru caroserie. Anterior, aceasta culoare era rezervata modelelor BMW M6 Coupé, BMW M6 Cabriolet si BMW M6 Gran Coupé.

O alta optiune care este disponibila exclusiv pentru modelele editiei BMW Seria 6 M Sport este tapiteria interiorului, cu piele BMW Individual Merino, de culoare Opal (granulatie fina) si cusaturi contrastante in nuanta Sakhir Orange. Aceasta este oferita in combinatie cu scaunele Comfort si contribuie la accentuarea calitatilor sportive ale modelului, dar si a caracterului luxos.

Date tehnice BMW Seria 6 M Sport

Capacitate rezervor, in litri: 70
Viteza maxima in km/h: 250
Acceleratie 0-100 km’h, in sec.: 5.4
Capacitatea in cmc: 2.979
Emisii de CO2 , in g/km: 183-179
Consum urban, in l/100 km: 10.7-10.5
Consum extraurban, in l/100 km: 6.2-6.0

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri