BMW Group Romania, importatorul marcii germane, are de la 1 iunie un nou director general, pe Alexander Milanov (49 ani), care il inlocuieste pe Marco Schulz, numit in 2010.
Schulz (45 de ani) va lucra pentru BMW in Germania, unde a ocupat mai multe functii de manager intre 1995 – 2006, cand a plecat in China. Din 2010, Schulz a condus reprezentanta din Romania.

Milanov este nascut in 1964, a studiat la Sofia si a intrat in industria auto in 1993 ca director de marketing si comunicare pentru un dealer Mercedes Benz din Bulgaria.

In 2007, Milanov a fost numit director general la BMW Group Bulgaria, iar de la 1 iunie 2013 a venit in Romania. Acesta pastreaza in acelasi timp si functia de director general BMW al Group Bulgaria detinuta din 2007, inca de la infiintarea companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri