Toyota a chemat pentru verificari aproximativ 185.000 de automobile in intreaga lume, mai mult de jumatate fiind modele Yaris, din cauza unui posibil defect la sistemul computerizat de directie asistata.
Din cauza problemei semnalate, conducatorul auto poate pierde asistenta la directie, ceea ce poate rezulta la un efort fizic mai mare din partea acestuia la viteze mici, se arata intr-un comunicat al companiei japoneze, citat de MarketWatch, scrie Mediafax.

Toyota a precizat pentru Wall Street Journal ca nu au avut loc accidente cauzate de acest defect.

Rechemarea vizeaza 109.000 modele Yaris produse intre noiembrie 2010 si martie 2012, aflate in circulatie in America de Nord, Japonia, Europa, Orientul Mijlociu, America Latina si Africa.

De asemenea, vor fi verificate 75.000 de modele Ractis, Verso-S si Subaru Trezia.

Toyota a efectuat in acest an cinci campanii de rechemare pentru verificari, care au vizat peste nu milion de autovehicule.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri