Coridorul IV Pan European inseamna legatura Romaniei cu Europa. Banii au venit inca din 2007 si in 2011 ar fi trebuit sa avem autostrada de la Nadlac la Constanta. In 2011 s-au deschis santierele pe Coridorul IV, subliniaza Jurnalul.ro.
In luna mai a acestui an ar fi trebuit sa circulam de la Nadlac la Sibiu. Tronsonul Sibiu – Pitesti ar fi trebuit deja inclus pe programarea 2014 – 2020. Dar cum nu am finalizat la timp celelalte santiere aflate in lucru, Sibiu – Pitesti pare doar un vis frumos, iar finantarea de la UE greu de atins.

Din pacate, in tara noastra, dincolo de faptul ca se construieste greu, nu exista coerenta politica, ce sa mai vorbim de coerenta economica, de altfel, cea din urma, fiind aproape inexistenta. Spre exemplu, in loc sa gasim solutii pentru Sibiu ¬ Pitesti, tronson care ar inchide Coridorul IV, ne apucam de noi proiecte. Astfel, Dan Sova a anuntat ca va construi Sebes ¬ Turda. Un tronson de 78 de kilometri care, in viziunea ministrului marilor proiecte, ar lega Autostrada Transilvania de Coridorul IV. Dar nici unul dintre cele doua proiecte nu este gata.

Cititi mai multe pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri