Noile modificari aduse Codului Rutier se refera, in special, la interdictii si obligatii atat pentru biciclisti, cat si pentru conducatorii de mopede. Noua lege mai prevede ca posesorii de permis auto categoria B, BE, C sau CE au dreptul sa conduca si tractoare, scrie Adevarul.
"Soferii cu permis B au voie sa conduca tractoare cu masa maxima de 3,5 tone plus remorca, iar soferii cu permis C au voie si cu tractoare mai mari“, au explicat specialistii de la Rutiera.

Modificarile legislative vizeaza si o alta categorie de participanti la trafic, si anume biciclistii. „Mai exact, odata ce vor intra in vigoare reglementarile rutiere, biciclistii vor fi obligati sa mearga intr-un singur rand pe banda de circulatie si nu au voie sa foloseasca trecerile de pietoni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri