Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza conducatorii auto ca se prelungeste perioada de inchidere a circulatiei rutiere pe DN 1 pe sectorul cuprins intre km 105 – km 136 si in noaptea de 14 august spre 15 august in intervalul orar 00:00 – 05:00.
Traficul rutier va fi deviat pe ruta: DN 1 km 53+950 (Ploiesti) – DN 1A (Ploiesti-Brasov) – DN 1 km 160+715 (Brasov).

Dirijarea si informarea participantilor la trafic vor fi realizate prin piloti de circulatie care vor fi in permanenta la capetele sectorului de drum restrictionat. Conducatorii auto sunt rugati sa respecte semnalizarea temporara aferenta inchiderii circulatiei.

Initial CNADNR a anuntat ca circulatia rutiera pe DN 1 va fi interzisa in zilele de 13 si 14 august, intre orele 1:00 si 5:00, in zona localitatilor Comarnic, Busteni si Azuga de pe Valea Prahovei, acolo unde se executa lucrari de fluidizare a traficului rutier.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri