Grupul american General Motors (GM) va rechema in service aproape 300.000 de masini Chevrolet Cruze, fabricate in 2011 si 2012, din cauza unor posibile probleme la sistemul de asistenta la franare, potrivit CNN.
Astfel, masinile Cruze care dispun de cutii de viteze automate in sase trepte si motoare turbo de 1,4 litri prezinta posibilitatea "pierderii intermitente a asistentei la franare", situatie in care soferii trebuie sa apese mai puternic pedala de frana pentru a opri autovehiculele, a declarat un purtator de cuvant al GM, scrie Mediafax.

"GM are cunostinta despre 27 de presupuse accidente usoare, fara ranirea unor persoane, care ar putea avea intre cauze aceasta chestiune", a afirmat acesta.

Posesorii de autovehicule afectati de rechemare vor putea apela la dealerii auto pentru remedierea problemei. Masinile vizate de rechemare au fost asamblate la o fabrica din Ohio.

GM a anuntat, de asemenea, in iunie, rechemarea a 194.000 de SUV-uri din cauza riscului de incendiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri