Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului "The Wall" care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei.
Cu ocazia concertului "Roger Waters - The Wall", in Piata Constitutiei, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor in perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna desfasurare a evenimentului se vor institui restrictii rutiere in perioada 22 august, orele 00.00 - 31 august, orele 24.00, respectiv limitarea circulatiei rutiere pe banda I a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei, catre bd-ul Unirii, potrivit Mediafax.

De asemenea, in perioada 23 august, orele 00.00 - 30 august, orele 24.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei, catre bd-ul Unirii si pe bd-ul Libertatii, banda I si II pe sensul de circulatie Ministerul de Finante catre bretea Ministerul Public si banda I de circulatie dinspre bretea Ministerul Public catre bretea Ministerul de Finante.

Totodata, se va inchide circulatia rutiera pe bd-ul Unirii, intre bd-ul I.C. Bratianu si bd-ul Libertatii, in Piata Constitutiei si pe bd-ul Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd-ul Natiunile Unite, in perioada 26 august, orele 00.00 si 29 august, orele 08.00, cu asigurarea traversarii bd-ului Unirii catre bd-ul Regina Maria.

Pe de alta parte, Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa foloseasca masinile personale cat mai putin, pentru a evita blocajele de trafic, si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Potrivit sursei citate, participantii la trafic pot folosi ca rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Piata George Cosbuc -Bd. Regina Maria; Str. Izvor - Str. Hasdeu - Splaiul Independentei; Bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - Str. Hasdeu - Str. Izvor - Calea 13 Septembrie.
Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Pregatirile pentru show-ul pe care Roger Waters il va sustine pe 28 august, in Bucuresti, care se anunta a fi cea mai mare productie muzicala realizata in Romania, au debutat marti seara in Piata Constitutiei.

Doar sapte zile au mai ramas pana la show-ul "The Wall", sustinut de Roger Waters, care se va desfasura in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul "The Wall" - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrala a pieselor incluse in albumul omonim, un adevarat simbol al libertatii pentru generatii intregi de fani din intreaga lume. Show-ul "The Wall" a fost regandit special pentru concertele in aer liber, astfel incat dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia masurand circa 150 de metri in lungime si aproximativ 12 metri in inaltime.

Intreaga structura va fi realizata din "caramizi" ce vor alcatui cea mai mare suprafata de proiectii video: peste 1.500 de metri patrati, peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului. Scena va avea, totodata, si cel mai mare acoperis din lume - o latime de 54 de metri si o deschidere de 32 de metri -, fiind asamblat la o inaltime de 24 de metri, care va asigura protectia unei suprafete de peste 1.000 de metri patrati. Pentru ridicarea uriasului acoperis sunt necesare patru zile, doua macarale de 60 de tone fiecare si aproximativ 60 de oameni.

Primele 28 de tiruri in care vor fi transportate elementele de productie sunt programate sa ajunga la Bucuresti in zilele urmatoare. Alte 23 de tiruri vor transporta echipamentul tehnic pentru scena, a carei constructie va incepe sambata. La intreaga productie vor lucra peste 2.600 de oameni, dintre care doar 130 fac parte din echipa de productie a turneului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri