Dacia dezvaluie in avanpremiera poze cu versiunea restilizata a SUV-ului Duster, ce va fi prezentat pe 9 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Noul Duster afiseaza o parte frontala mai expresiva. Calandrul restilizat include o noua grila cu bandouri cromate, incadrata de noile blocuri optice. Aceste evolutii pun in valoare Duster-UL facelift ca fiind un vehicul stabil si robust, un veritabil 4x4.

„Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus inca de la inceput pe clientii nostri, pastrand totodata proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster isi reafirma caracterul puternic dar isi pastreaza genele sale initiale”, a declarat David Durand, director de design al gamei Dacia.

Noile bare de pavilion longitudinale, care poarta inscriptia Duster, accentueaza caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect „dark metal” alaturi de pneurile „Mud and Snow” dau un plus de dinamism noului Duster.

In partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate. Ornamentul de esapament cromat, precum si noua inscriptie « 4WD », completeaza evolutiile de design exterior si reafirma personalitatea puternica a noului Duster.

Cititi si Test Drive Wall-Street: 10 upgrade-uri de care are nevoie SUV-ul Dacia Duster.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri