Cea de-a treia generatie Mazda3 ajunge in Romania spre sfarsitul lunii octombrie la un pret de pornire de 14.990 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina de 100 CP.

Noua Mazda3 poate fi comandata cu unul dintre cele trei motoare SKYACTIV disponibile pe benzina sau motorina in patru trepte de putere: benzina G100 de 1,5l, G120 si G165 de 2l respectiv diesel bi-turbo CD150 de 2,2l.

Acestea pot fi cuplate la cutia SKYACTIV-AT, automata, sau SKYACTIV-MT, manuala, cu 6 rapoarte.

Noua Mazda3 este diponibila in 5 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution si Revolution TOP.

Versiunea Challenge include printre altele sistemul i-STOP, computer de bord, conectivitate Bluetooth cu comanda vocala, jante de aliaj de 16 inci, proiectoare de ceata, pilot automat, display color tactil de 7 inch, sistem audio si conectivitate USB, comenzi audio pe volan, buton rotativ de comanda HMI, oglinzi electrice, geamuri electrice fata-spate, climatizare automata bi-zona, volan si manete schimbator si frana imbracate in piele, buton de pornire pentru motor, scaune cu sistem ISOFIX, asistent de franare inteligent de oras (SCBS), sisteme de asistenta la plecarea din rampa si de monitorizare a presiunii in pneuri, ABS, EBD, DSC (sistem de control al stabilitatii dinamice) si 6 airbag-uri. In combinatie cu motorizarea pe benzina G100 si transmisia manuala cu sase trepte noua Mazda3 Challenge are un pret de 16.690 euro.

Urmatoarele niveluri de echipare permit progresiv dotarea noii Mazda3 cu: jante de aliaj de 18 inci, faruri Bi-Xenon, stopuri si pozitii cu led, senzori de parcare fata-spate, faruri adaptive, sistem audio BOSE cu 9 difuzoare, head-up display, scaune fata incalzite, tapiterie din piele si sistemele de siguranta RVM, pentru monitorizarea partii din spate, LDWS, de avertizare a depasirii benzii de mers, SBS, de franare inteligenta, HBCS, de control automat al fazei lungi sau MRCC, pilotul automat adaptiv. Sistemul de navigatie integrat este optional incepand cu nivelul Challenge.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri