Toyota Romania a lansat cea de-a unsprezecea generatie Corolla, la un pret de pornire de 16.200 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina de 1,3 litri 99 CP.

Noua generatie Corolla va fi fabricata in 16 locatii in intreaga lume si distribuita in peste 150 de tari.

Cu o lungime de 4620 cm, o latime de 1465 mm si o inaltime de 1775 mm, noua generatie Toyota Corolla este cu 80 mm mai lunga decat predecesoarea sa si cu 15 mm mai lata asigurand astfel un confort imbunatatit.

Ampatamentul masinii a fost de asemenea marit cu 100 mm, conferind astfel modelului un aspect atletic.

Noua generatie Toyota Corolla dispune de trei motorizari: 1.33l cu transmisie manuala 99 CP, 1.6l 132 CP (16.950 euro cu TVA) cu transmisie maluala sau CVT si 1.4 D-4D 90 CP (18.300 euro cu TVA) cu transmisie manuala sau MMT.

Modelul vine cu 9 airbaguri SRS, sisteme de franare, control al tractiunii si al stabilitatii.

Pentru anul acesta, Toyota se asteapta sa livreze in Romania circa 200 de unitati Corolla, iar anul viitor peste 450 de unitati. Compania vrea ca noua Corolla sa detina in 2015 circa 7% din segmentul C.

Concurentii Toyota Corolla in clasa C sunt Skoda Octavia, VW Jetta, Ford Focus, Opel Astra, Hyundai Accent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri