Porsche a lansat pe piata din Romania noua generatie 911 Turbo, un model care atinge 100 km/h in 3,4 secunde si costa 177.000 euro cu TVA, in cadrul unui eveniment organizat in Complexul Porsche Pipera, o investitie de 15 milioane euro.

In urma cu 50 de ani, modelul 911 debuta la Salonul International Auto de la Frankfurt. La numai zece ani distanta era lansat primul model 911 Turbo.

Tractiunea integrala, directia activa pe puntea din spate, aerodinamica adaptiva, farurile full-LED si cei 520 CP (560 CP in cazul versiunii 911 Turbo S) ai motorului boxer cu sase cilindri subliniaza rolul noii generatii 911 Turbo ca masina de curse, masina de zi cu zi si standard de performanta.

Modelul 911 Turbo S atinge 100 km/h in 3,1 secunde si costa 212.000 euro cu TVA. Viteza maxima este de 318 km/h.

Jucand un rol foarte important, noul sasiu are o greutate redusa, iar ampatamentul este mai lung cu 100 mm, rotile fiind si ele mai late cu 20 mm. Sistemul activ anti-ruliu (PDCC), care este introdus in premiera pentru modelele 911 Turbo, creste performanta dinamica si mai mult.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri