Subaru Motors Trading este noul importator si distribuitor autorizat al automobilelor Subaru pe piata romaneasca, in timp ce Grupul Radacini, care a comercializat acest tip automobile din 2002 pana in aprilie 2006, a devenit dealer Opel si Chevrolet.
Subaru Motors Trading este membra a unui grup de companii responsabile cu distributia produselor Subaru in zona balcanica si comercializeaza in Romania gama de modele ale producatorului japonez Fuji Heavy Industries, cu specificatii europene - Impreza, Legacy, Outback si Forester, a declarat joi directorul general al companiei, Stavros Kanonopoulos, cu prilejul inaugurarii primului complex integrat de vanzari, service si piese de schimb Subaru, in zona de nord a Capitalei, informeaza Rompres.

In toamna acestui an, compania va lansa pe piata romaneasca si modelul de teren Subaru B9 Tribeca, odata cu lansarea pe pietele europene.

Potrivit directorului de vanzari, Razvan Antoniu, strategia de dezvoltare pe piata autohtona se bazeaza in primul rand pe crearea unei retele de distributie conforma viziunii si standardelor Subaru. De asemenea, pentru scurtarea timpului de livrare, exista un stoc generos de produse in Zona Libera Piraeus (Grecia) si Zona Libera Giurgiu.

Pana la sfarsitul anului, reteaua de distributie Subaru in Romania va numara sase dealeri, a declarat pentru Rompres directorul de vanzari, Razvan Antoniu.

Acesta a precizat ca anul trecut au fost vandute in Romania 291 de automobile Subaru, cel mai popular model fiind Subaru Forester.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri