Peste 150 de modele de automobile sunt expuse la a doua editie a Parcului Tiriac Auto, care se desfasoara in perioada 17 25 iunie, la complexului expozitional Romexpo din Bucuresti, informeaza Rompres.

Vizitatorii pot admira in premiera noile modele Ford S-Max si Mazda MX-5, care sunt lansate oficial spre comercializare cu aceasta ocazie. De asemenea, tot in premiera nationala, sunt prezentate si noile modele Mitsubishi Colt Cabrio si Dodge Caliber, ultimul marcand si debutul marcii americane pe piata romaneasca.

Amatorii de "supermasini" au ocazia sa admire, in premiera nationala, bolidul Mercedes-Benz SLR, propulsat de motorul V8 de 5,4 litri, care dezvolta 626 CP si un cuplu de 780 Nm.

Pe langa aceste modele, dealerii TiriacAuto vor oferi o serie de facilitati si discounturi persoanelor care vor achizitiona masini noi in perioada salonului, iar Tiriac Leasing propune finantari cu avans incepand de la cinci la suta, pe perioade cuprinse intre un an si cinci ani, la o dobanda de 6,95 la suta.

Intrarea este libera , iar vizitatorii pot urmari si demonstratii off-road cu marcile Mitsubishi, Land Rover si Hyundai sau pot beneficia de spatii de recreere, cum ar fi cafeneaua TiriacAuto, spatiile de joaca pentru copii sau zona masinilor de epoca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri