Renault a lansat noua gama de camioane in Romania care include trei categorii, distante lungi, constructii si distributie.

Renault Trucks a integrat la nivelul intregii game noua transmisie automata Optidriver care are un nou sistem de schimbare a vitezelor in mod economic.

“Grupul Volvo, din care face parte si Renault Trucks, a investit peste 2 miliarde de euro pentru realizarea acestei noi game. Peste 10 milioane de kilometri de teste pe sosea si peste 5.000 de persoane au fost implicate in dezvoltarea noilor camioane”, a declarat Sigurd Wandel, Director General Renault Trucks.

Potrivit Renault, anul acesta companiile de transport ar trebui sa isi schimbe flotele achizitionate in perioada 2007-2008.

Gama Renault Trucks “Distante lungi” – T: Renault Trucks T are un consum diminuat cu pana la 5% fata de modelele anterioare. Renault Trucks T este prevazut cu motoare Euro 6 DTI 11 si DTI 13 mai economice.

Optional clientii pot beneficia de cabina cu podea complet plata sau de cea in care tunelul motor are o inaltime de doar 20 de cm.

Daca este necesar, soferii pot folosi butonul „24/7” de pe tabloul de bord pentru localizarea geografica imediata a vehiculului si pentru raportarea datelor tehnice ale acestuia, ceea ce usureaza activitatea celor peste 1.600 de centre de vanzari si service Renault Trucks din intreaga lume.

Gamele Renault Trucks “Constructii” si „Constructii grele” – C si K: pentru noile vehicule de constructii, Renault Trucks ofera doua game distincte – gama C pentru constructii si gama K pentru constructii grele.

Gama Renault Trucks C, disponibila in doua variante de latime a cabinei, se concentreaza in principal pe incarcaturi mari, consum redus si confort comparabil cu cel al unui vehicul de distante lungi. Gama Renault Trucks K ofera un unghi de atac de 32 de grade.

Gama C ofera o sarcina utila remarcabila, care poate ajunge pana la 22,8 t. Gama K ofera o masa bruta a vehiculului (GVW) de pana la 50 t si o masa maxima autorizata (GCW) de pana la 120 de tone.

Gama Renault Trucks Distributie – D: Renault Trucks ofera acum trei modele din gama D: Renault Trucks D, un model de la 10 t la 18 t; Renault Trucks D Wide, un model de la 16 t la 26 t si Renault Trucks D Access, un model cu cabina joasa de la 18 t la 26 t.

Noua organizatie de vanzari dezvoltata in cadrul grupului Volvo va permite Renault Trucks sa-si extinda acoperirea geografica prin cresterea numarului de centre de vanzari si service cu 30% si pana la 40% pe anumite piete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri