La inceputul secolului trecut, se contura un nou sport: cursele de masini, iar Bentley stapanea circuitele. S-au intrecut in viteza, agilitate si indemanare pe toatele pistele din Europa de la acea vreme. Faima a rezistat peste ani, masinile s-au pierdut. Doar doua mai sunt acum in lume. Bolizii anilor '20. Iar una dintre ele a venit si la Bucuresti. Si poate fi cumparata. Insa pe bani foarte multi.

“Este o masina cumparata ca epava in 2004 de Stanley Mann, restaurata de dansul, apoi a fost folosita la circuit pentru cursele de masini istorice si acum este intr-o colectie privata”, a explicat reprezentantul Catalin Ghigea.

Intr-o zi buna, proprietarul ar putea sa vanda bijuteria vintage la licitatie pentru cel putin un milion de euro. La fel de valoros este si un bolid de lux din 1931: Rolls Royce Phantom II. Ajunge de la zero la 100 de kilometri pe ora in 12.5 secunde.

In urma cu o luna, o astfel de masina a fost cumparata de un colectionar cu un milion si jumatate de euro. Deloc surprinzator daca ne gandim ca este primul model de Rolls Royce pe care proprietarul il conducea singur, fara sofer.

Citeste articolul integral pe Antena 1.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri